Sla over en ga direct naar de inhoud van deze pagina
Logo van J & B Stukadoors

Betrouwbaarheid, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel

NOA afbouwgarantie

Uw Noa-vakman maakt heldere afspraken met u. Hij heeft verstand van zaken en staat niet alleen zelf garant voor zijn werk, maar heeft ook de garantie van de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven) achter zich. En die kreeg hij niet zomaar !
Uw NOA-vakman moet voortdurend aan belangrijke kwaliteitsmaatstaven, gedragsregels en eisen voldoen. Alleen zo krijgt en behoudt hij de NOA-Afbouwgarantie.

1a. Vakwerk

Naast een perfect eindresultaat verstaan we onder vakwerk probleemoplossend en meedenkend vermogen. Zo vinden wij dat uw NOA-vakman (stucwerk, vloer & terrazzo en plafond & wandmontage) vooruit moet denken en rekening moet houden met de vaklieden die na hem aan de slag gaan. De NOA-vakman zet zich in om uw planning te realiseren en is sterk in het meedenken en adviseren. Een kwestie van verantwoordelijkheid nemen.

1b. Kleine lettertjes

NOA zet een streep door kleine lettertjes. Daar doen onze vakmensen namelijk niet aan. Als u afspraken maakt met een NOA-vakman dan weet u precies waar u aan toe bent. Heldere offertes en duidelijke afspraken. Dat is de NOA-Afbouwgarantie. In de Algemene consumentenvoorwaarden vindt u alle afspraken overzichtelijk bij elkaar.

1c. Geschillen

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat alles netjes wordt afgehandeld. Met de NOA-Afbouwgarantie bent u ook in dat geval het beste af. De Geschillencommissie behandelt elke situatie onpartijdig. En mocht uw afbouwer in gebreke blijven, dan staat NOA in beginsel borg voor de goede afhandeling. Daar kunt u op bouwen.