Sla over en ga direct naar de inhoud van deze pagina
Logo van J & B Stukadoors

Betrouwbaarheid, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel

Showroom

vrijdag 8 mei 2020

Lijsten en Ornamenten uit eigen productie

Naast het stukadoren op locatie, fabriceren wij ook lijsten en ornamenten in onze eigen lijstenmakerij. Een fotoserie welke u wellicht een kleine indruk geeft van wat er zoal gemaakt wordt.

Foto's ›

vrijdag 17 april 2020

Strakke wanden en inbouwhaard

Wij draaien ons hand er niet voor om en u kijkt uw ogen uit. Kijk en geniet van dit prachtige huis waar we verschillende stukadoorstechnieken hebben toegepast.

Foto's ›

woensdag 29 april 2020

Restauratie van een boerderij op Texel

Op verzoek van een Noord-Hollandse aannemer hebben we op Texel de complete buitengevel van een boerderij gerestaureerd Hierbij hebben we veel gebruik gemaakt van ecologische producten om de authentieke look zoveel mogelijk te benaderen.

Foto's ›

vrijdag 27 maart 2020

Project in voorbereiding

Stukadoors staan bekend om de troep die ze maken. In deze serie foto’s krijgt u een idee hoe zorgvuldig wij de vloer en kozijnen afplakken, hoe een muur en delen van het plafond eerst voor gestreken moeten worden (met hele lelijke voorstrijk) alvorens we het daarna weer mooi kunnen maken.

Foto's ›

donderdag 12 maart 2020

Stukadoorsgereedschap

Schuurspons of spaan, bord en rij. Zomaar even wat stukken gereedschap waar een stukadoor mee werkt. Hieronder een kleine impressie.

Foto's ›

donderdag 20 augustus 2020

Diverse stukadoorswerkzaamheden

Een verzameling van verschillende soorten stukadoorswerkzaamheden welke we in de afgelopen jaren hebben mogen verzorgen.

Foto's ›